Ett aktivt och roligt dygn tillsammans med plask i poolen, hotellmys och upptäcktsfärder på & kring hela Sånga.

Höstlovsweekend

Nu kan ni fira ett makalöst dygn under höstlovet på Sånga, du och din familj, med barn, utan barn, farmor med barnbarn eller bara du med din kära vän. Alla är välkomna!

Vid ankomst på eftermiddagen checkar ni in och lämnar ert bagage på rummet, därefter väntar ett litet äventyr för både stora och små.

Vi har förberett en promenadslinga på 3 km som passar både små som lite större barn. Längs med slingan finns en tipspromenad för hela familjen. I mitten av promenaden hittar ni Jaktstugan, där sprakar elden fint och ni blir serverade varma drycker tillsammans grillad korv och smores (marshmallows, nutella och mariekex). Barnen får gärna grilla sina egna marshmallows, och för dom som vill så får man med hjälp av föräldrarna låna en kniv och tälja sina egna grillpinnar.

Väl tillbaka finns det tid att vara på rummet, leka i ekparken eller bara njuta i vår sjöbastu och pool, någon kanske till och med vågar ta ett höstbad i Mälaren?

Måltiderna vi serverar är en stor del av upplevelsen som är omsorgsfullt komponerade av köket. Med ett modernt tänk kring hållbarhet skapas magisk mat gjord på råvaror från våra fantastiska bönder. Ni sätter själva ihop er middag utifrån vår aktuella weekendmeny, allt för en makalös middagsupplevelse. Barnen får givetvis en egenkomponerad meny, om de önskar det annars går allt att få i halva portioner.

Om det fortfarande finns energi kvar efter middagen väntar lek, tävling och skratt med pingis, biljard och shuffleboard. Det kommer även visas film efter middagen i ett rum nära trädgårdloungen. Där kan barnen mysa i lugn och ro medans du som förälder finns på tryggt avstånd.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en härlig hotellfrukost som avslut på ett makalöst dygn.

Varmt välkomna!

Paketet innehåller:

Incheckning från kl 14.00 – Sångas dörrar slår upp kl 13.30

Tipspromenad i Spåret (ca 3 km)

Korvgrillning kring brasan vid Jaktstugan 14.00-15.30

Sjöbastu och pool mellan 14.00-17.00, därefter barnfritt.

Tre-rättersmiddag från 18.00 för både vuxna o barn (barnmeny finns om det önskas)

Vår härliga lantliga hotellfrukost mellan 8.00-10.30

Utcheckning senast kl 11:00

Varmt välkomna!

(Efter 17.00 är det barnfritt i Sjöbastun för övriga gästers lugna upplevelse av sjöbastun)


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies